Грозна гледка в най-големия квартал на Пловдив, а именно Кючук

...
 Грозна гледка в най-големия квартал на Пловдив, а именно Кючук
Коментари Харесай

Контейнерите ли са малко, или проблемът е в хората? СНИМКИ

 Грозна панорама в най-големия квартал на Пловдив, а точно " Кючук Париж ". Счупени стъкла, нахвърлена край контейнерите боклук и хартии са единствено част от отпадъците. За обстановката алармират локални поданици, съгласно които " вонята е също толкоз ужасна. "

Случаят буди отвращение и предизвика полемика във Фейсбук.

 Боклуците се валят пред блокове на улица " Павел Калпакчиев ", а фотосите са снимани измежду бял ден. Според жители живущите в региона са доста, а казаните незадоволителни. Пловдивчанка написа, че от институциите, занимаващи се с почистването на града, са декларирали, че контейнерите стигат.

Вижте цялата обява, споделена от Юлия С.:
" Не знам по какъв начин да опиша тези ужасни фотоси.....А и вонята е също толкоз ужасна! " Чистота ", " Градини и паркове " единствено си трансферират топката, а налог боклук плащаме. Улицата е " Павел Калпакчиев " №43. Има доста хора, два контейнера за боклук и един за хартия и стъкло, които се намират при започване на улицата.  Ако някой реши инцидентно да ги употребява. Когато приказвах със служителка на " Чистота ", ми беше декларирано, че са изцяло задоволителни. Дали? "  Ситуацията буди възмущението на пловдивчани, само че някои настояват, че са отговорни и локалните поданици. Сред които и хората от други градове, които обаче са нямат адресна регистрация.   " Българинът няма обикновени привички, слагайте си боклуците в торби и ги връзвайте, както е по цяла Европа, а не да хвърляте безсистемно всичко и на всички места, и тогава претендирайте! ", счита Диана Радоева.  " Тази скотщина е от живущите в близост. Вместо да реват и снимат какъв брой е мръсно и какви огромни плащачи на налози са, да стягат кълките и да си почистят ", гласи един от мненията.
  " И от живущите е, само че популацията на квартала се усилва, а кофите не. " Събирайте разделно ", а най-близкият жълт резервоар беше на 0,5 км разстояние и някой го подпали, и към този момент две седмици " Чистота " не е събрала останките, а какво да кажем за нов. Няма да е скоро ", твърди Яна Б.
 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР